De top 10 bestemmingen voor de voorjaarsvakantie

Wil je graag in de voorjaarsvakantie de kou ontsnappen en naar een ander land afreizen? Twijfel je nog waar je naartoe wilt gaan? Geen zorgen, wij hebben hieronder een top 10 voor je samengesteld.

Aruba

De ABC eiland vakantie" href="https://vindvakanties.nl/tags/eilandvakanties/">eilanden, Aruba, Bonaire en Curaçao, zijn rond de tijd van de voorjaarsvakantie erg in trek. In Aruba is het dan namelijk goed weer en kun je genieten van zon, zee en strand. Daarnaast kun je veel leuke excursies in Aruba plannen.

Thassos

Onze tweede tip is Thassos in Griekenland. Dit is echt een paradijs. Het stadje ligt aan de zee en je kunt elke dag naar witte stranden aan blauwe zee gaan als je wilt. In Thassos-stad kun je veel geschiedenis en cultuur snuiven zoals het amfitheater bezoeken.

Turkije

Onze derde tip is om af te reizen naar Turkije. Dat is altijd een goed idee voor de voorjaarsvakantie, want dan is het daar wat rustiger voor toeristen en natuurlijk lekker warm. Bezoek bijvoorbeeld de Egeïsche kust, waar je heerlijk kan zonnen en zwemmen.

Lapland

Onze vierde tip is voor een koud land, misschien niet iets dat je zou verwachten. Toch is Lapland een echte aanrader en voor veel mensen een bucketlist item. Je kunt in de voorjaarsvakantie het Noorderlicht spotten in Lapland en natuurlijk over de vlaktes reizen met husky’s.

De Malediven

Terug naar de warme landen. De Malediven kan niet ontbreken uit deze lijst. Hier kun je ultiem genieten van het paradijs dat de Malediven is. Het wordt een echte uitrustvakantie aan zee" href="https://vindvakanties.nl/tags/aan-zee/">aan zee en strand. Hier kun je ook zoveel watersport vakanties" href="https://vindvakanties.nl/tags/watersport/">watersport doen als je wil, of gewoon lekker met een boekje op het strand gaan liggen.

Sardinië

Sardinië is ook zeker een geweldige optie voor de voorjaarsvakantie. Ook dit gebied is weer een paradijs, met oneindige meters stranden en helderblauw water. Je kunt er hier ook op uit trekken, bijvoorbeeld naar de grotten of naar alle leuke stadjes in Sardinië.

Groot-Brittannië

Voor een uitwaai- en wandelvakantie zit je goed in Groot-Brittannië. Of je nu kiest voor Engeland, Schotland, Wales of Noord-Ierland, overal is prachtige natuur te vinden. Trek bijvoorbeeld de Highlands in of bekijk de Noordzee vanaf de andere kant.

Brazilië

Wil je graag gaan surfen of gewoon genieten in een relaxte sfeer? Dan is Brazilië hier een ideale locatie voor. Ga bijvoorbeeld naar Cumbuco, een surfers paradise of verblijf in Fortaleza en genieten van de relaxte sfeer en het heerlijke eten daar.


Gerelateerde artikelen